Så ha det gått en månad sedan jag för trejde gången steg av planet här i Dublin. Visst saknar jag Finland och alla där hemma men det saknaden är inte helt omöjlig längre. Productionen av Eros och Psyche har äntligen rullat igång och vi DSS tjejer börjar sakta men säkert lära känna varandra.Livet som student är sparsamt, men det måste ju levas också.
 
Ganska svårt att förstå att det gått en månad sedan jag kom hit, men jag vet inte om det känns som längre eller kortare. Livet här har sin lilla gång och precis som förra gången jag var en längre stund på Irland ser jag inte så mycket mer än vägen mellan huset där jag bor och skolan. Dagens höjdpunkt är ungefär att möjligen vika av in till Tesco påväg hem, gå ett varv bland hyllorna, och sedan fortsätta hemåt utan att ha köpt något.
 
Men livet har ju också sina goda stunder. Igår bestämde en del av oss DSS:are för att, "Nej nu får det vara nog! Lite roligt måste man ju ha..." Så ungefär halva klassen stämde träff på Spoons i Dun Laoghaire och det blev en riktigt trevlig kväll. Tyvärr är nattbussarna inte lika utvecklade som i Finland så det roliga tog slut redan 11, men det var ändå en lyckad kväll. Vi får hoppas att det blir flera sådana genom året!
 
Kram, Lexie
 
Design for Stage and Screen, Irland, Utomlands, Vardag,

Liknande inlägg

1 kommentarer

Malin Å

02 Oct 2015 23:14

Beror ju dock då på vilken del av Finland du syftar på?!

Svar: Haha sant! Syftade på nattbussarna i Åbo...
Lexie

Kommentera

Publiceras ej